Kraantjeswater versus flessenwater

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 07:10

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus , en een hoop plastiek minder .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 
 

 

waterontharder

Een waterontharder is een apparaat dat is ontworpen om de hardheid van water te verminderen door de concentratie van calcium- en magnesiumionen te verminderen. Hard water bevat van nature hogere niveaus van deze mineralen, wat kan leiden tot kalkaanslag en andere problemen in huishoudelijke systemen.

Lees meer »

polyfosfaten

Polyfosfaten worden vaak gebruikt als een anti-kalkbehandeling in waterbehandelingssystemen. Ze worden toegepast om de vorming van kalkaanslag in huishoudelijke apparaten en leidingen te verminderen.

Lees meer »

Delta waterontharder

Delta waterontharder is een merk van waterontharders die zijn ontworpen om hard water te behandelen en de vorming van kalkaanslag in huishoudelijke systemen te verminderen.

Lees meer »

Hydraloop

Hydraloop is een geavanceerd waterrecyclingsysteem dat is ontworpen om huishoudelijk waterverbruik te verminderen en waterhergebruik te bevorderen. Het systeem werkt door afvalwater uit badkamers, wasmachines en andere bronnen op te vangen, te zuiveren en opnieuw te gebruiken voor niet-drinkbare toepassingen zoals toiletspoeling, besproeiing van tuinen en zelfs voor wasmachines.

Lees meer »

Oneflow

Watts OneFlow is een waterbehandelingssysteem dat ontworpen is om kalkaanslag in waterleidingen te verminderen. Het systeem werkt op basis van een gepatenteerde technologie die de vorming van kalkaanslag voorkomt zonder gebruik te maken van zout of chemicaliën. Het biedt een milieuvriendelijke oplossing voor het behandelen van hard water. Met Watts OneFlow kunt u genieten van de voordelen van zacht water zonder de nadelen van traditionele waterontharders. Het systeem is compact, efficiënt en vereist weinig onderhoud. Het is een kosteneffectieve oplossing voor het verminderen van kalkaanslag en het verbeteren van de levensduur van uw waterleidingen en apparatuur.

Lees meer »

drinkwaterfilters

Drinkwaterfilters zijn apparaten of systemen die worden gebruikt om het leidingwater te zuiveren en te filteren, zodat het veilig kan worden geconsumeerd. Ze verwijderen onzuiverheden, verontreinigingen en potentieel schadelijke stoffen uit het water, waardoor het geschikt wordt voor directe consumptie.

Lees meer »

Opticalc anti kalk

OptiCalc Anti-Kalk is een product dat speciaal is ontworpen om kalkaanslag te bestrijden. Het helpt bij het voorkomen en verminderen van kalkafzettingen in huishoudelijke apparaten en waterleidingen.

Lees meer »

OneFlow patroon watts

Het nieuwere type vervangpatroon ( vanaf 2021 ) voor de 23 en de 38 liter Oneflow  , is ook geschikt voor de oudere toestellen ( t/m 2020 : herkenbaar aan het rode dopje bovenaan het toestel , de versie vanaf 2021 is bovenaan enkel zwart  ) . 

Lees meer »

Delta waterontharder simplex of duplex ?

Als basisbescherming van uw leidingen en toestellen volstaat in de  meeste woningen  een Delta 100 simplex , wens je echter een nog beter bescherming , of heb je meerdere badkamers dan opteer je beter voor een Delta 200 duplex ontharder , deze geeft een optimaal comfort  en bescherming .     

Lees meer »

CINTROPUR

Huishoudelijke waterfilters cintropur  met UV sterilisatie nabehandeling zijn uitstekend geschikt om veilig te kunnen douchen met regenwater ( hemelwater ) . De Cintropur Trio-UV filtert , zuivert en steriliseert uw water .  

Lees meer »

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

35
Bereikte mensen
5
Betrokkenheidsacties
 
+3,2x hoger
Distributiescore
Bericht promoten
 

 

 

 
1
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.