Delta waterontharder online aankopen

Gepubliceerd op 4 november 2023 om 08:34

Een Delta waterontharder is een type waterbehandelingssysteem dat is ontworpen om de hardheid van water te verminderen door de verwijdering van calcium- en magnesiumionen. Hard water kan leiden tot problemen zoals kalkaanslag op apparaten, leidingen en oppervlakken, wat de levensduur van huishoudelijke apparatuur kan verkorten en schoonmaaktaken bemoeilijkt. Waterontharders zoals die van het merk Delta helpen deze problemen te voorkomen.

U kan uw Delta waterverzachter voordelig online bestellen via onze webshop om zelf te plaatsen , de garantie en inbedrijfstelling door de fabrikant blijft gegarandeerd .

De werking van een Delta waterontharder (of elke andere waterontharder) omvat meestal het volgende proces:

Harsbed: Binnenin de waterontharder bevindt zich een harsbed dat geladen is met natriumionen. Wanneer hard water door dit harsbed stroomt, worden de calcium- en magnesiumionen in het water uitgewisseld voor natriumionen. Dit proces staat bekend als ionenuitwisseling.

Regeneratie: Na verloop van tijd raakt het harsbed verzadigd met calcium- en magnesiumionen en moet het geregenereerd worden. Dit gebeurt meestal door een zoutoplossing (pekelwater) door het harsbed te laten stromen. Het natrium in het zout vervangt de calcium- en magnesiumionen op het harsbed, waardoor het weer klaar is voor het ontharden van water.

Het resultaat is dat het water dat uit de Delta waterontharder komt, zachter is en minder kalkaanslag veroorzaakt.

Delta is een merk dat verschillende modellen waterontharders aanbiedt, en de exacte specificaties en functies kunnen variëren tussen de verschillende modellen. Als je overweegt om een Delta waterontharder aan te schaffen, is het raadzaam om de productinformatie en technische specificaties van het specifieke model te bekijken om ervoor te zorgen dat het voldoet aan je behoeften .

Je kan ons steeds  vrijblijvend informeren via mail info@duurzaamwaterbeheer.be  .

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.