Watts Oneflow

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 07:48

"OneFlow" is een handelsmerk van Watts Water Technologies, Inc., en het verwijst naar een specifiek type waterbehandelingssysteem dat is ontworpen om problemen met kalkaanslag en andere waterkwaliteitsproblemen aan te pakken. In plaats van traditionele waterontharders die zout gebruiken om calcium- en magnesiumionen uit het water te verwijderen, maakt OneFlow gebruik van een alternatieve technologie genaamd Template Assisted Crystallization (TAC) om de vorming van kalkaanslag op leidingen en apparaten te verminderen.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van OneFlow:

Kalkaanslagpreventie: OneFlow voorkomt de vorming van kalkaanslag door calcium- en magnesiumionen te neutraliseren en te kristalliseren voordat ze zich aan oppervlakken kunnen hechten.

Zoutvrij: In tegenstelling tot traditionele waterontharders gebruikt OneFlow geen zout, waardoor het milieuvriendelijker is en geen natrium aan het water toevoegt.

Onderhoudsarm: OneFlow vereist over het algemeen minder onderhoud dan traditionele waterontharders omdat het geen zoutblokken of elektrische kleppen nodig heeft.

Ruimtebesparend: OneFlow-systemen zijn meestal compacter dan traditionele waterontharders, waardoor ze gemakkelijker in kleine ruimtes kunnen worden geïnstalleerd.

Behoud van mineralen: In tegenstelling tot waterontharders behoudt OneFlow de mineralen in het water die belangrijk kunnen zijn voor de smaak en voeding.

Het gebruik van OneFlow-systemen kan afhankelijk zijn van de waterkwaliteit en de specifieke behoeften van een huishouden of zakelijke omgeving. Het kan helpen bij het verminderen van kalkaanslagproblemen en de algemene waterkwaliteit verbeteren.

Duurzaamwaterbeheer.be

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.