Oneflow

Gepubliceerd op 7 februari 2024 om 08:02

De Watts OneFlow is een innovatief waterbehandelingssysteem dat is ontworpen om kalkaanslag te voorkomen zonder het gebruik van zout of chemicaliën. In plaats daarvan maakt het gebruik van een unieke technologie genaamd Template Assisted Crystallization (TAC) om calciumcarbonaatdeeltjes te neutraliseren voordat ze zich kunnen afzetten en kalkaanslag vormen in leidingen, apparaten en andere watergebruikende apparatuur.

Het systeem werkt door water door een filterpatroon te leiden dat TAC-kristallen bevat. Deze kristallen fungeren als "sjablonen" waarop calcium- en magnesiumionen neerslaan en uiteindelijk kristalliseren tot microscopisch kleine deeltjes die niet hechten aan oppervlakken. Hierdoor wordt kalkaanslag voorkomen en blijven leidingen en apparaten vrij van kalkaanslag.

Het Watts OneFlow-systeem wordt vaak gebruikt in residentiële, commerciële en industriële toepassingen waar hard water een probleem is en waar traditionele waterontharders op basis van zout niet wenselijk zijn. Het is belangrijk om op te merken dat hoewel de OneFlow effectief is in het voorkomen van kalkaanslag, het niet hetzelfde is als een waterontharder en geen invloed heeft op de samenstelling van het water , waardoor alle mineralen behouden blijven alsook de smaak van het water .

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.