Ontmoet Buddy

Er is niets zo vervelend als ontdekken dat de persoon voor je vergat door te spoelen... Buddy snapt dat. Heb je nood aan een welverdiende break in het kleinste kamertje?

Buddy zorgt ervoor dat het er spik en span is. Altijd.

Dankzij de Smart Detect-technologie past Buddy het spoelniveau aan.

Zo zorg je voor het milieu en je portemonnee.

Jouw slimme toilet assistent

Rommelige kinderen, slordige partners, veel te doen en weinig tijd... Samenwonen met huisgenoten is een ware uitdaging. En dat laat soms zijn sporen na.

Gelukkig is er nu een oplossing.

IPEE toilet BUDDY

€ 1.130,00

IPEE toilet BUDDY

€ 1.130,00

De IPEE BUDDY is een revolutionair slim toilet die alleen spoelt wanneer dat nodig is. De BUDDY is uitgerust met de innovatieve voorgemonteerde IPEE Spectre-technologie.De innovatieve sensortechnologie zorgt ervoor dat het toilet consequent gespoeld wordt na elk gebruik en verhindert dat het overloopt bij een eventuele verstopping, zodat ook de omgeving netjes blijft. Zo garandeert de BUDDY een optimale gebruikerservaring op openbare locaties, in de zorg en thuis. Bovendien is de installatie zelf erg eenvoudig: frame installeren, toilet ophangen, stekker erin en klaar. 230v netvoeding is noodzakelijk.

Ware schoonheid zit vanbinnen.

Keramiek + geïntegreerd automatisch spoelsysteem

De intelligente IPEE Mini Sensor detecteert doorheen het keramisch oppervlak wanneer het urinoir wordt gebruikt en spoelt op basis van deze gegevens. Het bezit alle intelligente eigenschappen die u verwacht van een modern spoelsysteem - en meer! Omdat het systeem volledig onzichtbaar is voor de gebruiker, is het vandalisme bestendig, ideaal voor gebruik in commerciële sanitaire ruimtes.

IPEE Urinoir U1

€ 672,00

IPEE Urinoir U1

€ 672,00

IPEE U1 230v is een instapmodel urinoir pack met ingebouwde IPEE Minispoeltechnologie, in een duurzaam keramisch urinoir. Door middel van contactloos spoelen kiest u voor optimale hygiëne en komfoor in elke openbare ruimte en luxe toilet. De Mini leest de aanwezigheid van urine door het keramiek heen een bedieningspaneel is daardoor overbodig. Doordat alle elektronische techniek in het urinoir verpakt zit is geen frame vereist en dat maakt deze pack ook zeer betaalbaar. Het instelbare spoelvolume (0,8 / 1,5 / 3 liter) kan van buitenaf worden geregeld met behulp van een Smart Key. Door slimme sensoren heeft u nooit meer een overstromend urinoir.