Kraantjeswater versus flessenwater

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 07:10

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus , en een hoop plastiek minder .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 
 

 

water besparen in hotelbusiness

Douchewater van  hotelgasten recyclen om de toiletten en wasmachine te bedienen , met de Hydraloop H600 cascadeopstelling uitgevoerd / opgestart en blijvend opgevolgd via een device manager door uw Hydraloop partners , levert  zonder extra zorgen een snelle return on investment waarna er nog jaren  winst aan water kan worden 'geboekt' . 

Lees meer »

Hydraloop-Duurzaam waterbeheer

Met een Hydraloop in huis gebruikt u zonder zorgen in alle comfort uw douchewater gezuiverd terug voor uw wasmachine en toiletten . Wilt u weten of het toestel ook bij u in huis , hotel of verblijf past ? 

Lees meer »

IPEE BUDDY toilet

De IPEE BUDDY is een revolutionair slim toilet die alleen spoelt wanneer dat nodig is. De BUDDY is uitgerust met de innovatieve voorgemonteerde IPEE Spectre-technologie.De innovatieve sensortechnologie zorgt ervoor dat het toilet consequent gespoeld wordt na elk gebruik en verhindert dat het overloopt bij een eventuele verstopping, zodat ook de omgeving netjes blijft. Zo garandeert de BUDDY een optimale gebruikerservaring op openbare locaties, in de zorg en thuis. Bovendien is de installatie zelf erg eenvoudig: frame installeren, toilet ophangen, stekker erin en klaar. 230v netvoeding is noodzakelijk.

Lees meer »

Aqualisa slim kraanwerk

Snel gegarandeerd en veilig de correcte bad/ douchetemperatuur , dit bereik je met het slim kraanwerk van Aqualisa zijn elektronische precisietechnologie meet 100 x per seconde  de temperatuur ,geen verlies aan water en energie . 

Lees meer »

Duurzaam water ontharden

De consumptie van zoetwater is in de afgelopen zestig jaar zesmaal groter geworden. Water is – zeker in Vlaanderen – al langer schaars en de steeds vaker voorkomende periodes van droogte maken die schaarste enkel maar erger. Helaas verspillen de traditionele waterontharders op basis van zout enorm veel water omdat ze zichzelf moeten spoelen. Hoewel deze relatief goedkoop zijn in de aankoop, beseft men al snel dat ze een aantal nadelen hebben voor het milieu en voor de gebruikers, zo vereisen ze onder meer een verplicht jaarlijks onderhoud. Steeds meer consumenten willen daarom overstappen op duurzaam waterbehandeling  om hun water te ontkalken.

Lees meer »

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

35
Bereikte mensen
5
Betrokkenheidsacties
 
+3,2x hoger
Distributiescore
Bericht promoten
 

 

 

 
1
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.