Kraantjeswater versus flessenwater

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 07:10

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus , en een hoop plastiek minder .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 
 

 

Van Regenwater drinkwater maken

Met het SafeWater System maakt u uw eigen drinkwater. Het intelligente systeem zorgt voor 100% microbiologisch veilig water, vrij van ziektekiemen en dus veilig om te drinken en douchen .Het regenwater wordt gezuiverd met een microfilter, actief  koolfilter, membraanfilter (UF) en UVC-unit. Alles in één stap. Het enige dat u nog hoeft te doen is regenwater opvangen.

Lees meer »

Wereldtentoonstelling Dubai - Hydraloop

Eind oktober vond de Vlaamse week plaats op de Wereldtentoonstelling In Dubai in aanwezigheid van Vlaams minister-president Jan Jambon en een delegatie Vlaamse ondernemers. In en rond het Belgische paviljoen werden seminaries en netwerkmomenten georganiseerd onder andere vanuit Fevia Vlaanderen en G-STIC. Net zoals in Glasgow op de COP26, werd ook hier de link tussen klimaat en water concreet gemaakt. Wat onthouden we na deze Vlaamse week?

Lees meer »

duurzaam waterbeheer

Duurzaamwaterbeheer.be , bied u innoverende waterbesparende  technieken aan  , en blijft ondertussen  voortdurend  op zoek naar nieuwe toepassingen / technieken die uw kostbaar waterverbruik helpen verminderen .  

Lees meer »

Douchewater hergebruiken duurzaam waterbeheer

Dagelijks gebruiken wij gemiddeld zo’n 119 liter water per persoon. Hoe mooi zou het zijn om dit water zelf te recyclen met een waterzuiveringsinstallatie thuis? Om bijvoorbeeld de tuin mee te sproeien, je toilet door te spoelen of voor de wasmachine. De Nederlandse uitvinding de Hydraloop maakt het mogelijk om 45% van ons afvalwater te hergebruiken, waardoor je ook 45% minder hoeft af te nemen. De Hydraloop doet dit zonder chemicaliën en is daarom onderhoudsarm. Een ideale oplossing zonder comfortverlies, omdat je in principe je douche- en wasgedrag niet hoeft aan te passen en wel een steentje bijdraagt aan een meer duurzame wereld. #savewater #hydraloop #grijswaterrecycling

Lees meer »

Hydraloop het alternatief voor regenwater

Woon je in een stedelijk gebied en bezit je niet over een regenwaterput of is deze te klein , dan kan de hydraloop voor jou de oplossing zijn .De hydraloop vangt uw douche en of badwater om en wordt voor 85 procent gereinigd voor gebruik van uw toiletten en wasmachine . we geven graag advies ter plaatse neem contact op via www.duurzaamwaterbeheer.be  #waterrecycling #grijswaterrecycling #hydraloop #usewatertwice #savewater     

Lees meer »

Waterverbruik

Met de waterschaarste door de klimaatopwarming en het steeds groeiend waterverbruik in het achterhoofd, hebben onderzoekers van het World Resources Institute berekend dat een kwart van de wereldbevolking meer dan 80 procent van z’n watervoorraden verbruikt. Beter waterbeheer wordt dus een bittere noodzaak.

Lees meer »

Duurzaam waterbeheer

Circulair watergebruik , grijswater hergebruik opvang en gebruik van regenwater , aanvullen van het grondwater en veel meer . .  Samengevat dus ' waterbesparende technieken ' innovatief of basis promoten en aanbieden zowel voor zelfplaatsing of door onze eigen plaatsingsdienst is de boodschap die wij met www.duurzaamwaterbeheer.be willen uitdragen . 

Lees meer »

Waterbesparende technieken / duurzaam waterbeheer

Met onze website / webwinkel www.duurzaamwaterbeheer.be bieden wij een totaalconcept aan om waterbesparende technieken makkelijk bij u thuis te integreren . Dit zowel voor de doe het zelf , of door onze plaatsingsdienst  ( is uw huis ouder dan 10 jaar dan komt u in aanmerking voor het 6 procent btw tarief bij plaatsing door onze dienst , prijzen in onze shop zijn aan 21 procent btw aangeboden ) .

Lees meer »

Mora waterbesparend sanitair kraanwerk

Waterbesparend kraanwerk is tevens een belangrijk onderdeel van  besparing in het geheel , wij bieden in onze webwinkel met Mora Cera  een kraanwerk reeks aan  die waterbesparende functies heeft en debietbeperking zonder aan comfort in te moeten boeten . 

Lees meer »

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

35
Bereikte mensen
5
Betrokkenheidsacties
 
+3,2x hoger
Distributiescore
Bericht promoten
 

 

 

 
1
 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.