Kraantjeswater versus flessenwater

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 07:10

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus , en een hoop plastiek minder .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 
 

 

Water H2o

Water (H2O) is een chemische verbinding bestaande uit twee waterstofatomen (H) en één zuurstofatoom (O). De samenstelling van water kan als volgt worden weergegeven:

Lees meer »

polyfosfaten

Polyfosfaten worden vaak gebruikt om kalkaanslag in waterleidingen en apparaten te voorkomen. Ze werken op verschillende manieren om de vorming van kalkaanslag te verminderen:

Lees meer »

Watts Oneflow

"OneFlow" is een handelsmerk van Watts Water Technologies, Inc., en het verwijst naar een specifiek type waterbehandelingssysteem dat is ontworpen om problemen met kalkaanslag en andere waterkwaliteitsproblemen aan te pakken. In plaats van traditionele waterontharders die zout gebruiken om calcium- en magnesiumionen uit het water te verwijderen, maakt OneFlow gebruik van een alternatieve technologie genaamd Template Assisted Crystallization (TAC) om de vorming van kalkaanslag op leidingen en apparaten te verminderen.

Lees meer »

Verlaagd btw tarief waterontharder Delta

In België geldt er  een verlaagd btw-tarief voor bepaalde categorieën goederen en diensten, waaronder waterontharders. Het verlaagde btw-tarief bedraagt 6% in plaats van het standaardtarief van 21%. Dit betekent dat als je een Delta waterontharder laat plaatsen in België, je mogelijk in aanmerking komt voor het verlaagde btw-tarief van 6%.

Lees meer »

Pallas drinkwaterfilter

Het Pallas drinkwaterfilter is een specifiek type waterfilter van PWG ( pollet water group ) dat wordt gebruikt voor het zuiveren van drinkwater. Het maakt gebruik van verschillende filtratietechnologieën om onzuiverheden en verontreinigingen uit het water te verwijderen, waardoor het water veiliger en gezonder wordt om te drinken.

Lees meer »

GEP regenwaterpomp

Een GEP regenwaterpomp is een regenwaterpomp die wordt gebruikt om regenwater op te pompen en te gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals het besproeien van tuinen, het doorspoelen van toiletten, het wassen van auto's, enzovoort. "GEP" staat voor "Grondwater ErP Pompsysteem" en verwijst naar een energiezuinig pompsysteem dat voldoet aan de Europese richtlijn betreffende de ecologische ontwerpvereisten voor energiegerelateerde producten.

Lees meer »

watergenius

WaterGenius is een bedrijf dat gespecialiseerd is in waterfiltratie- en zuiveringssystemen. Ze bieden een scala aan producten aan die bedoeld zijn om de waterkwaliteit in zowel huishoudelijke als commerciële omgevingen te verbeteren. Een van hun populaire producten is de WaterGenius-filter.

Lees meer »

duurzaam waterbeheer

Duurzaam waterbeheer verwijst naar het verstandige en efficiënte gebruik, behoud en bescherming van waterbronnen om aan de huidige behoeften te voldoen zonder de toekomstige generaties in gevaar te brengen. Het omvat maatregelen die gericht zijn op het minimaliseren van watervervuiling, het bevorderen van waterbesparing en efficiënt gebruik, het hergebruik van water, het behoud van ecosystemen en het waarborgen van toegang tot schoon drinkwater voor iedereen.

Lees meer »

TAC waterbehandeling

Een TAC-systeem, ook wel bekend als Template Assisted Crystallization, is een waterbehandelingssysteem dat wordt gebruikt om kalkaanslag te verminderen. In tegenstelling tot traditionele waterontharders, maakt een TAC-systeem geen gebruik van zout of ionenuitwisselingstechnologie.

Lees meer »

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

35
Bereikte mensen
5
Betrokkenheidsacties
 
+3,2x hoger
Distributiescore
Bericht promoten
 

 

 

 
1
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.