Kraantjeswater versus flessenwater

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 07:10

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus , en een hoop plastiek minder .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 
 

 

Watts one flow OFTWH-R met TAC patroon anti kalksysteem

Het Template Assisted Crystalization is de technologie waarvan de Watts One Flow gebruikt maakt . waardoor de samenstelling van het water niet veranderd , maar het kalk wordt geneutraliseerd waardoor deze zich niet meer aan de leidingen , weerstanden , toestellen kan vasthechten  . Dit op een ecologische en zuinige manier zonder verbruik van spoelwater en zout . De patroon moet wel tweejaarlijks worden vervangen ( deze kan je op onze web shop ook bijbestellen )  . 

Lees meer »

Easystream by Watergenius

Watergenius decennia lang fabrikant van wateronthardingsapparatuur ,  heeft sinds kort een kalkneutralisator op de markt gebracht onder de naam Easystream by Watergenius  . Als duurzaamwaterbeheer.be kunnen wij dit enkel toejuichen , en hebben we meteen het product in ons aanbod ( webshop) opgenomen wegens het ecologisch verantwoord concept . De Easystream verminderd de harde kalkafzetting en beschermt zo uw weerstanden / leidingen en toestellen . 

Lees meer »

regenwater tot drinkwaterkwaliteit / douchen

Begin vorig jaar zijn de keuringsregels veranderd . Wie regenwater gebruikt om te douchen , moet het regenwater zuiveren tot drinkwaterkwaliteit . Al legt de Vlaamse milieu maatschappij  ( VMM) geen zuiveringstechniek voor , bieden wij met ons safe water system een uitstekende oplossing hiervoor aan . Veilig douchen met gezuiverd regenwater van drinkwaterkwaliteit . 

Lees meer »

Delta Isera Simplex DTSO-100 B

Hoewel wij vanuit onze bedrijfsvisie  anti kalk toestellen gwp opticalc , Watts One flow en Ecobulles als kompleet  volwaardig en betrouwbare   alternatieven aanbieden , kan het in uitzonderlijke installaties een optie zijn om met een ionenwisselaar te willen werken. 

Lees meer »

Gwp opticalc groepsaankoop

Wenst u onze GWP Good water products Opticalc  anti kalk bij u thuis gemonteerd ? met onze formule groepsaankoop kan dit nu aan een voordelig tarief  ook voor meerdere toestellen , bovendien krijgt u er een cartridge gratis bijgeleverd , en kunnen wij u de montage aan het voordelig btw tarief van 6 % aanrekenen . voor meer info contacteer ons vrijblijvend  

Lees meer »

Patronen Pugh Micromet

Patronen Pugh Micromet beschermt uw leidingen tegen kalk en roest en elimineert daarmee ook de problemen die hierdoor worden veroorzaakt . De patronen moet je wel absoluut elke zes maanden vervangen  om de werking te garanderen . 

Lees meer »

Ontharden met CO2

Ontharden met CO2 is milieuvriendelijker , goedkoper,efficienter, waterklimaatvriendelijk en goedkoper dan ontkalken met zout . Ecobulles .

Lees meer »

Zuiver regenwater in huis

De was doen met regenwater? Of zelfs koffie zetten met het water dat rond je huis is gevallen? Het moet dan wél goed gezuiverd worden. En dat kan! save water system  heeft een innovatief systeem ontwikkeld om regenwater op te vangen en er drinkwater van te maken. Dat heeft een positieve impact op de toenemende waterschaarste. Doordat zoetwaterbronnen worden uitgeput en vervuild, is de beschikbaarheid van voldoende drinkwater wereldwijd een groot probleem. Save watersystem / duurzaamwaterbeheer ) levert duurzame, circulaire watersystemen voor gebouwen.  Het bedrijf gaat er vanuit dat het drinkwaterverbruik in elk gebouw met wel 50 procent kan worden verlaagd. In de ultieme vorm worden gebouwen zelfs helemaal zelfvoorzienend en dus ook waterneutraal gemaakt. Hoogwaardige technologie Het SafeWater-systeem zuivert regenwater tot drinkwaterkwaliteit, zodat het geschikt is voor gebruik in de badkamer en zelfs in de keuken. Het maakt gebruik van de hoogwaardige zuiveringstechnologie die ook door drinkwaterbedrijven wordt toegepast. Innovatief hieraan is de combinatie van de kleinschalige, compacte en betaalbare toepassing met een intelligente besturing. Hierdoor wordt de waterveiligheid gegarandeerd. Zelfvoorzienend Veel meer huishoudens kunnen met het Safe Water-systeem zelfvoorzienend worden omdat ze hun eigen drinkwater maken. Dat op die manier regenwater kan worden gebruikt, bespaart ook weer drinkwater. Mijn Waterfabriek wil hiermee de druk op de zoetwaterbronnen doen afnemen en bijdragen aan de klimaattransitie. www.duurzaamwaterbeheer.be        

Lees meer »

Waterverzachter met CO2-injectie

Onder invloed van de CO 2 in water veranderen de calciumcarbonaten (inbeddingsschaal) in calciumbicarbonaten (80 keer beter oplosbaar dan carbonaten en dus niet-inbedding).

Lees meer »

 

Ons kraanwater is veilig om te drinken , de Vlaamse maatschappijen controleren dagelijks de kwaliteit van het water en moet voldoen aan bepaalde voorwaarden . Waarom dan nog flessenwater kopen ? Een gemiddelde prijs van een liter flessenwater van een goede kwaliteit ( mineralen/nitraatgehalte ... ) komt ongeveer op 0.40 euro per liter wat voor een gezin van 4 personen , die elke dag elk 1 liter water drinken neer op 584 euro op jaarbasis aan flessenwater . Een aanzienlijke besparing als je van de kraan drink dus .
Heb je toch nog ' WATERVREES ' , dan kan je voor de smaak ( chloor ) geur / bacterie en virusvrij en sinds kort ook zuivering van PFOS - PFAS een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan ( laten ) plaatsen . verkrijgbaar via onze webwinkel : www.duurzaamwaterbeheer.be
 
.
 
 
 
 

 

 

35
Bereikte mensen
5
Betrokkenheidsacties
 
+3,2x hoger
Distributiescore
Bericht promoten
 

 

 

 
1
 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.