Duurzaam waterbeheer

Ons concept   www.duurzaamwaterbeheer.be   heeft een missie om de waterconsument  zijn  jaarlijks gemiddeld waterverbruik  te verminderen door te kiezen uit onze productenlijst  die wij voor u zorgvuldig hebben geselecteerd.

Dit kan nu heel eenvoudig en snel  met een ' klik'  door te kiezen voor :

waterbehandeling  zonder extra spoelwater 

 ( antikalk ) met polyfosfaten of tac technologie   

Ontkalken door toevoeging van  CO2 :  Ecobulles lost het kalk in uw water op .

Regenwater / hemelwater op te vangen en te gebruiken voor toiletten / wasmachine / tuin (uw bestaande ongebruikte regenput in dienst te stellen) .

grijsafvalwater van uw bad of douche met ons innoverend toestel  Hydraloop te zuiveren en te hergebruiken voor uw toilet , wasmachine of tuin . 

 

Om uw plastiek voetafdruk te verminderen , bieden wij ook Drinkwaterfilters aan zodat u geur / chloor/ PFOS en andere uit uw kraantjeswater kan halen , zo neem je alvast uw  laatste watervrees weg om drinkwater uit uw eigen kraan te nuttigen al is  de waterkwaliteit die de maatschappijen  leveren goed gemonitord en veilig , toch  heb je geen nood meer aan flessen uit de supermarkt een gezin van vier bespaard jaarlijks alvast een 580 euro  .   

 

Zowel voor zelfplaatsing met advies , of de plaatsing door onze  technische dienst : U maakt zelf uw keuze .   

 

Wij blijven voortdurend  op zoek naar innoverende producten die het u makkelijk maken om te besparen op uw waterverbruik ,  het milieu te ontlasten , en ons weerbaar te maken  tegen de klimaatverandering en het steeds groeiend wereld waterverbruik  .

Duurzaam waterbeheer is een bittere noodzaak in ons huidig klimaat , en geeft ons de kans om onze waterreserves en grondwater aan te vullen .

 


Wist u dat een traditionele waterontharder per gezin  gemiddeld  5000 liter extra spoelwater per jaar verbruikt en 100 kg zout  alvorens  zacht water te kunnen leveren ? 
 

Het team van duurzaamwaterbeheer

Wij zijn een team van gepassioneerde mensen wiens doel het is om u te beschermen tegen de schade die kalk & corrosie veroorzaakt. We werken met duurzame producten, (zie ook onderzoek test aankoop) waarbij geen extra water of zout nodig is om de waterleidingen te ontkalken. 

Ook willen we de waterhuishouding helpen op orde te brengen met gebruik van regenwater buitenshuis en grijswater hergebruik binnenshuis. 

Zo zullen we geen kostbaar drinkwater en regenwater meer verspillen, en blijft ons grondwater op peil.  

Onze producten kan u hier online aankopen. Indien u technische bijstand wenst (ook ter plaatse), dan staat onze technische dienst steeds voor u klaar.

Like ons ook op onze Facebook-pagina en maak kans op een gratis antikalk systeem Opticalc.

Laatste nieuws